Start pagina

“Welkom bij de KNGF StoppersChecklist. Eens komt het moment dat u besluit om te stoppen met uw praktijk. Heeft u een opvolger? Of wordt uw praktijk beëindigd? Er komt veel op u af. KNGF ondersteunt u graag bij dit proces met de KNGF StoppersChecklist. Deze checklist is een handig hulpmiddel die u snel op weg helpt met beknopte, relevante informatie over de onderwerpen die voor u van belang zijn. Overal en altijd toegankelijk. Maak uw profiel aan en u krijgt een overzicht van zaken die u moet regelen. Door afgeronde zaken af te vinken, houdt u alleen een te doen lijst over met lopende acties. In de checklist vindt u bovendien aanvullende informatie en meer interessante producten van KNGF. Wij wensen u veel succes bij het doorlopen van deze checklist!

Deze tool is niet geschikt voor de situatie bij arbeidsongeschiktheid of overlijden.“

Hoe werkt de StoppersChecklist?
Met de iconen in het menu kunt u eenvoudig het programma gebruiken.

home Home: U bevindt zich nu op de startpagina.

Profielen Profielen: in dit menu stelt u uw profiel vast door het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen. Uw profiel wordt opgeslagen en u kunt meerdere profielen aanmaken.

Checklist Checklist: hier beantwoord u stellingen, die gekoppeld zijn aan uw recente profiel.

To-do lijst To-do lijst: U ziet in één oogopslag welke stellingen u heeft beantwoord en welke activiteiten u heeft geagendeerd.

Log-uit Log uit: hiermee logt u uit het systeem en heeft u geen toegang meer tot het menu.

Contact Contact: hier vindt u een contactformulier, waarmee u eventuele vragen en tips e-mailt aan KNGF-Ledenvoorlichting.